Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad historia ifrån arkivet


Du ser mig och jag ser dig!

Vi ser varandra
Och när du plötsligt hoppar upp i luften gör jag
det också
Jag fattar inte riktigt varför
Men jag gör det
Konstigt
För när du sen ler mot mig gör jag likadant tillbaka
fast att det inom mig känns lite banalt
Lite töntigt och läskigt
Men det är som om du har förtrollat mig
Som om du har kastat något magiskt pulver på mig
För när jag får syn på dig, kan jag ju inget annat än
att älska dig
Ge dig all min kärlek
Så det känns precis som om du har stulit mitt hjärta
Vilket jag inte kan göra så mycket åt
För det är ju då som jag kommer på, att jag visst
tydligen står framför en jättestor spegel
och tittar på mig själv
Så tokigt det kan bli ibland...

Du ser mig och jag ser dig!

Ken Cassel
5/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-05 00:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Magiskt pulver är bra! ;)
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel