Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åkersberga i Österåkers kommun

jag växte upp i Åkersberga i Österåkers Kommun och har bott 

där hela livet visst att jag har farit om kring lite men jag klippte 

 

aldrig navelsträngen till Åkersberga . för jag trivs så jävla bra där 

jag kände mej trygg hela uppväxten trotts en uppväxt kantat av 

 

mycket våld i hemmet som liten och på gatan när jag blev större .

det mässta fanns som jag älskar i Åkersberga fina svampskogar 

 

bra fiskevatten och stockholms vackrast tjejer inte för att skryta 

men Åkersberga har stockholms diamanter nog om det allt var så

 

vackert och fridfullt alla kände varandra det fanns vackra skogs 

områden fulla av olika djur och så har vi slussen i kanalen gammal 

 

och ståtlig och brevid en liten fors med ett fridlyst område där fisken 

kommer till baka från havet och leker där fiskade vi hela uppväxten 

 

även fasst det var fridlyst tyvärr men nu är allt borta det gammla är 

försunett och det nya reser sej över det gammla allt är borta och snart 

 

glömnt alla skiter i vad som var förut alla tänker bara på vad som ska 

hända i framtiden vem ska minnas allt jag gör när jag dör och jag kommer 

 

och så vara död och bortglömnd för alla dör eller försvinner det finns inget 

kvar allt är borta , det finns inget kvar längre 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-05 18:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Känner din sorg och oro för din hembygd och för din framtid. Ens barndoms skogar och fiskevatten är viktiga att få uppleva igen. Jag går mycket i skogen och ser ofta djur. Även fisket är otroligt att få uppleva, grava lax, röka abborre och halstra strömming. Ett fint liv bortom svåra barndomsminnen.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten