Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu tuggar jag

Nu tuggar jag på min blåshalskörtelblues.
Sitter ute i en lövverksgulnande höst. Solen värmer kroppen riktigt skönt
En nötväcka flöjtar bortifrån ekarna, nöjdare än jag.
För
jag har svårt att bestämma tonarten på min blues. Jag tuggar och tuggar. Kan varken svälja eller spotta ut.
Ovissheten tär.
Men än pissar jag inte blod.
Och jag har bestämt mig:
jag skall skaffa mig ett nytt instrument, en ny klarinett.
I den bor
kanske
de bästa av tonarter.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-05 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP