Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Casanovan är i farten

och pollinerar alla sina kvinnor i trädgården som ett
litet honungs bi då han inte låter någonting
förtjusande och vackert som luktar gott
gå honom förbi eller lura hans så väl tränade öga
För så länge som han känner sig vid god vigör
och full av liv låter han ingenting få förstöra
denna goda energi till driv
Och det till kvinnornas förtjusning då de alla
tycker att han är en bra giv
Någon de mer än gärna vill älska med för en liten tid.

Casanovan är i farten!

Ken Cassel
5/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-05 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel