Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt alla som gillar tomas ledin men jag måste skriva det här


Jag avskyr

Tänk att en låt
kan få mig att lida så mycket.
Skär sönder trumhinnan,
förintar själen med sin intetsägande text.
Obetydliga rim staplas på varandra,
i oändlighet kan tyckas.
Men som tur är tar den slut
efter världens längsta tre minuter.
Hur kan något så fantastiskt som sommaren
få en så förstörande melodi.
Sommarplågorna är mitt
sommartrauma.
De får mig att önska
att radion aldrig uppfanns
och att skivbolagen inte ville tjäna pengar.
Min högsta önskan är att all musik
skulle vara gjord av
kärlek till konsten.
Då skulle sommaren bli som den borde vara,
en enda lång njutning.




Fri vers av verkligen
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-07-15 15:35



Bookmark and Share


    Cutup
Hehe... underbar sågning av denna plåga. Inget ont riktat åt er, som gillar den dock! Smaken är som röven - "klöven"
2006-07-28

  Paraply
hahaha, förlåt om jag skrattar. men det var lite komiskt. Jag tycker p r e c i s som du. // Paraply
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen