Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halalslakt


Oskars version:

vi möttes
och du halalslaktade
mig
du döpte min
digerdöd
klädde den
i inte så söta
kläder

vi möttes
och du halalslaktade
mig
som ung var jag
rik

vi möttes och
du
halalslaktade
mig
med din inte alls så
likgiltiga likgiltighet


Hildas version :

Säg mig
Har du kännt den där sången?
Hör du också behovet
av något
stort och rent

De ropar ut det till varandra
i ett försök att överrösta
sitt eget tvivel

Säg mig
minns du när vi möttes
och du halalslaktade mig?




Fri vers av verkligen
Läst 768 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-24 16:57



Bookmark and Share


  jaghetersara
hej. väldigt fin text och jag blir lite sentimental när jag läser den.. fina ordval.
2011-01-02

  Sideshow Bob
Vände hon dig mot mecka och skar halsen av dig utan förbedövning?


That´s gotta hurt.
2009-09-10

  Paraply
hejsan. den gör mig gråtmild. den är rolig. den är fin.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen