Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyll inte på någon alls, skyll på klockan.

allt slutar med
ett självlevnadsförsök
likna aldrig livet
vid en flod
naturassociationer får mig
att spy
andedräkt på morgonen

snöflingor vill också
få ett slut
inte jag
för allt jag önskar är ett stopp
stanna upp
lura klockan på dess makt
ta tillbaka det
vi aldrig haft
slå näven i bordet
säga
\"jag lever
och det är slut,
det är nu för en evighet\"




Fri vers av verkligen
Läst 783 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-09 11:00



Bookmark and Share


  hallonbåt
Grattis till en RIKTIGT bra dikt!
2009-09-16

    crapcat
"för allt jag önskar är ett stopp
stanna upp
lura klockan på dess makt
ta tillbaka det
vi aldrig haft"

mmm, det här var riktigt bra skrivet och jag känner igen mej massor. mina kommentarer kan vara ganska långa, men det är mest om jag har något att klaga på - och det har jag inte här för den här dikten är sann, smart och riktigt bra skriven.

det räcker väl så.
2008-08-05

  jaghetersara
åh jag är inte på mitt bästa kommenteringshumör men jag förstår och jag tycker om den
2007-12-28

    RebeccaW
Åh, älskar såna här texter, de känns så personliga och speciella. Jag gillar ditt sätt att skriva på väldigt mycket!
2007-10-02

    NovaHI
skitbra! Gillar speciellt:
\"inte jag
för allt jag önskar är ett stopp
stanna upp
lura klockan på dess makt
ta tillbaka det
vi aldrig haft \"
2007-09-30

  Paraply
jag tycker exakt som fannen. plus att jag är osäker på om jag förstår den här för man kan läsa det på olika sätt. jag tycker om slutet. nu är en evighet, men evigheten är inte evighetslång. det kommer annat efteråt.
2007-09-11

    sötsnö
fastnade för \" snöflingor vill också
få ett slut \". genialisk mening.
2007-09-09

  fannen
Jag vet inte men jag kanske är väldigt efter.
Jag tycker att du har en speciell skrivarstil.
Den här här en väldigt gott exempel på den.
Något som jag aldrig skulle kunna skriva.

Jag tycker den är fin.
2007-09-09

    Fantasioffer
bra, verkligen. Du fångade mig med dina ord.
2007-09-09

    Morbide
du lyckas alltid lika bra :D
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen