Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

193.

Jag går ut i rummet
Det luktar limpa
En futuristisk ton
som från en gammal synth
fyller mina öron
Det är ett flygplan
som flyger lågt




Fri vers (Modernistisk dikt) av verkligen
Läst 368 gånger
Publicerad 2010-12-08 00:29



Bookmark and Share


  objekt3
verkligen?
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen