Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adding or reducing the lengths of leads to the part.

opel är fult
du är snygg
punkt.




Fri vers av verkligen
Läst 769 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-23 23:15



Bookmark and Share


  Paraply
jag googlade på opel och det är ju faktiskt så att alla oplar är fula. du är snygg är ju även det sant så yeah, här prickade du minsann in sanningen. jag har förövrigt hört den här förut, jag tror att det var nästan ett år sen, om jag inte misstar mig, TYVÄRR så förstår jag inte titeln, så jag struntar i den och därmed hade detta kunnat gett ett ÄNNU större intryck om den varit annorlunda/om jag hade förstått den. jag tycker om att du har en punkt efter \"punkt\"
2008-01-26

  asplausibelt
Haha, där var den igen! Gillar titeln, det är ett sant kvalitetstecken när titeln är längre än texten! Kramis!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen