Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I drömmen kan allt hända


Drömmen

Du du du
vill du höra nu

Jag kan bli din röda kappa
eller din stolliga pappa

i drömmen händer allt du tänkt
kan bli ditt på ett ögonblick

ska vi köpa den där racerbilen
susa fram de tusen milen

suffletten är nerfälld
bagaget där bak

vad väljer du min vän
då ses vi klockan fem

© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-06 11:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Om igen, är denna lika fantastisk som en gång förut! :) tack!
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt