Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som gör en mest besviken


det är alltid dom närmaste vännerna

i mitt liv har jag hafft nära vänner mindre nära 

vänner men alla är nära och kära i mitt hjärta 

 

där dom alla har lika stor platts . men det som

gör ondast är när en närmaste vänner gör en

 

mässt besviken eller sårad det gör så ont att någon 

man älskar eller står nära som man litar på . gör så

 

mot en efter alla år allt som man har gått igenom 

till samman och gått igenom olka problem och

 

ställt upp på varandra hundratio prosent . och så

kommer det ett slag under bältet och lufften bara

 

går ut en mentalt man bara står där och fattar

ingenting vad fan ! . vad det som jusst hände mej ?

 

och man fattar inte att det är sant det gör så ont när 

den skruven åker in i hjärtat för dom skruarna är 

 

alltid dom längsta som når djuppast in .

 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-06 19:15



Bookmark and Share


  Julio VIP
Jag skrev en gång att.

Ondska
Kommer inte som ett monster, ur mörkret.
Det står bredvid, som en vän
2020-10-07

  AiA Maria den fria
Du sätter ord
på en smärta
som så många bär

Viktigt att minnas
sitt eget värde
oavsett hur någon annan ”är”.

Att välja ”sitt bästa jag” stärker mig själv själv när andra ”sviker”.

Tack!
2020-10-06

  Solstrale VIP
Det precis så som du beskriver det som det känns. Jag beklagar det blir så. Tråkigt. Dock behöver vi alltid se upp, och samtidigt lita på att man gjort sitt bästa. Kanske även ens vänner, tom de som svikit, förstå det att de förmådde inte mer, en oförmåga de inte rår för, brist på empati eller bara egna problem de brottas med som är hinder. Bra skrivet!
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten