Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fotografiskt minne skulle man ha

Att kunna komma ihåg allt det som man har varit
med om i livet
Att ha öga för små detaljer
Att aldrig behöva gå vilse i pannkakan
Att aldrig behöva glömma bort ett endaste ansikte
som man möter på
Dig känner jag igen
Kommer ihåg dig
Men det var några år sen
Allt bra med dig hoppas jag?

Jo, det är bara bra
Själv då?

Jo, då
Jämna plågor som vanligt, men jag överlever

Okej!
Kul
Men nu måste jag vidare, så du får ha en bra dag

Detsamma!
:-))

Ett fotografiskt minne skulle man ha?!

Ken Cassel
6/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-06 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel