Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan använda sex som ramberättelsen för jag kan få alla mina sagor att börja och sluta där


att äta kaka och ha den kvar för att ha sex med


vad är jag egentligen sur för?
jag sa inte nej
försöker att spara mina nej
han sa en gång att
om vi inte
gör det
är vi som syskon
det måste finnas något gnistrande mellan oss
annars kan vi göra slut
jag har aldrig varit den som vill det
minst
aldrig sagt nej
aldrig velat säga nej
nu är mina nej sköra
spröda som drömkakor
jag håller dem i svettiga
handflator
antingen krasar de sönder eller
tas ifrån mig




Fri vers av mögel
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-07 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel