Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Danne klättrar i bergen

De höga alperna
Tar sig sen en promenad över de djupa dalarna
i Katmandu
Springer sen över stäpperna tillsammans med alla
de vilda hästarna i Mongoliet
För vad gör jag inte Danne för att ta sig fram till
himmelska fridens torg där hon snällt står
och väntar på honom
Så jag misstänker att de båda bara måste älska
varandra över gränserna
Vilket är kul, tycker jag, då jag hoppas att de får
ett lyckligt liv tilsammans
Danne och hans kinesiske flickvän Mai...

Danne klättrar i bergen!

Ken Cassel
7/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-07 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel