Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av hav komna

Att vi inte kan benämna
kvällarnas fågelska ordlöshet
hur mjukt och hastigt solen drunknar
bland lukten av rutten tång, skuggblästrade klippor
tärnornas ilandflutna näbbar, skallben, tunna röster
som ännu sjunger i det ändlöst vita




Fri vers av Grävling
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-07 14:59



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Alltså tyngden. Hur du kramar musten ur dina ord. Det här gillar jag fett. Det är så komprimerat. Sitter som sten i mitt hjärta.
2020-10-11

    Lena Staaf VIP
Fin havskänsla! Gillar ordet "fågelska".
2020-10-07

  Nanna X
Vackert. Ur hav är vi alla komna.
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling