Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnan snurrar

spinner iväg
efter en överdos
av rock n roll

spinner iväg
i tristessen
som omger mig

spinner iväg
i en allt mindre
värld
som blir grymmare
och grymmare

spinner iväg
efter dina glans
läppar

spinner iväg
efter mening
och innehåll




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-10-08 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal