Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag älskade har jag förlorat

allt jag älskar har försvunit jag har förlorat 

allt för inget är stort nog att täppa igen det 

 

hål av kärlek som inte finns kvar det drar 

kallt inom mej ensamheten plågar mej 

 

med sitt eko tomnt tomnt tomnt tomnt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-10-08 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten