Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delaktighet

Av allt
som händer i världen
skulle man vilja
vara med om en del

men det är ändå mycket
man får vara glad
att man slipper




Fri vers av stenhur VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-09 10:13



Bookmark and Share


  danne //
som livets trassliga vägar , men det leder ändå fram dit man ska..
2020-10-25

  Kungskobran VIP
Living is easy with eyes closed.
Beatles
2020-10-18

  ULJO
Så sant
2020-10-10

  Öknens Ros VIP
Sanna ord.
2020-10-10

  Minusgrader
meningsfull dikt som beskriver en sammanfattning kring dagens samhälle.. fin!
2020-10-10

  lodjuret/seglare VIP
Kort text som har en del att säga.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP