Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster från arkivet


Med tårar i sina ögon kommer Jocke på

att grabbar gråter inte
Får inte gråta
Och inte heller förlåta
Inga öppna känslor här inte
För man måste ju vara hård och tuff som grabb
för att ens tjej ska kunna hålla en lite kär
Men det tråkigaste är ju att Jocke inte är en sådan
där tuff och känslokall människa
För han vill ju öppet kunna gråta
Öppet kunna förlåta
Visa alla i sin omgivning vad känslor är för någonting
Att kunna visa känslor är någonting fint så länge
de är äkta och helt perfekta på både gott och ont
Så där står nu Jocke med tårar i sina ögon över
att hans tjej precis har gjort slut med honom
på grund av detta
På grund av att Jockes öppna tårar inte gör honom
grabb nog..

Ken Cassel
9/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel