Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden räcker inte till

På ett dygn så hinner jag inte med allt det som jag
skulle vilja hinna med att göra
Men jag får väl lov att trösta mig med att det gör ingen
annan heller då dygnet bara har tjugofyra timmar
Men trettiosex timmar om dygnet hade aldrig varit fel
då man skulle kunna få flera soltimmar
att gotta sig i...

Tiden räcker inte till!

Ken Cassel
9/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel