Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp

Hör du, hur havet ropar?
Ser du, hur blommor knoppar?
Känner du, hur vinden smeker?
Vet du, att molnen leker?

Stanna ett tag
Vi sätter oss ner
Hur ska vi annars orka gå nåt mer?








Fri vers av chermy
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy