Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid tidernas begynnelse

Det var en gång för jättelängesen när planeten
var ganska så ung och liten
Vid tidernas begynnelse
Inte som nu halvgammal och sliten
Men då det kom en asteroid flygandes in i atmosfären
med bakterier på sig
Rester ifrån en annan planet som måste ha haft liv
men som nu tyvärr måste ha imploderat
Sprängts i tusen bitar jättelångt härifrån och med tiden
drivits hit då den har gett jorden våran liv
Först dinosarierna och nu vi
För idag står vi ju här du och jag livs levande och snackar
med varann
Snackar lite skit
Så kan det ha varit så tror ni?
En tanke bara om livets uppkomst

Det var en gång för jättelängesen
Vid tidernas begynnelse..

Ken Cassel
9/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel