Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feta och skitiga läsglasögon

gör ingen seende glad när man som bäst behöver
dem
För utan dem vet man ju inte vad det står på pappret
med en liten text
Man börjar bli gammal helt enkelt
Vilket inte är bra
Men vad vet jag mer än att jag vill kunna se klart på
det hela när jag skriver eller läser min poesi
Vill inte du det!?
För utan dem kan man lika bra lägga ner sitt skrivande
eller läsande då det inte blir roligt längre
Så feta och skitiga läsglasögon är inget att ha
tycker jag
Ställer bara till med problem då man inte ser något..

Ken Cassel
9/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-10-09 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel