Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsyn

Solljuset droppar genom kejsarträdets krona
bladens former, trögflytande som oljefärg
som om du sade
från vilket löv drack du regnvattnet
jag vill kyssa det som rört vid din mun

och stigarna går långsamt härifrån,
hösten smakar på trollsländans vingar
tills allt som skrivs är sant;
verkligt eller drömt




Fri vers av Grävling
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-10 18:09



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Härligt höstligt!! Får verkligen försöka föreställa sig "vilket löv".... mitt i färgsmeten.
2020-10-11

    ej medlem längre
Sinnesnära och vackert drömskt.
2020-10-10

    ej medlem längre
Så duktig. Så förbaskat duktig!
2020-10-10

  danne //
Vad vackert , och en mjuk...mjukhet ..
Tycker om den Grävlis

2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling