Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen och kvällen har passerat

dagen och kvällen har paserat och jag har gjort

det jag ska ut av den här dagen nu är snart natten 

 

här . och då är det dax att sova men innan det ska

jag lyssna på radion på karlavangnen som min pappa 

 

lyssnade på när han levde det är nostalgi för mej och 

ett avslappnade sätt att bli trött på att somna in till

 

radiopratet och så dövar och stillar det oroliga i kropp

och sinne för mej det dövar även ångesten och andra 

 

åkommor så min sömn kommer till mej stilla och

smygande nu är tiden ute för den här dagen natti

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-10 21:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Vi är många som stödjer dig. Kom ihåg det.
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten