Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gör allt till väntan

Skymningsdunklet i vandrarhemmets hall
och en kyss på min panna
en blick, ett farväl, utanför:
natten, oskadd och klar
kullerstensgator och viskade svar
på en fråga vi inte har ställt
ska vi sova ikväll, ska vi fly, ska vi gå
är mörkret för tätt eller ljusen för få
ska vi brygga ett bräckt te
på all denna ensamhet
kan jag få dig att stanna




Fri vers av Grävling
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-11 10:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Oj. så vackert !
2020-10-13

  Briza media
Tjusigt!
2020-10-11

  Rafmagn VIP
Fantastisk dikt!
2020-10-11

  Kungskobran VIP
Så fin skör dikt
2020-10-11

  danne //
Vackert...
2020-10-11

    Lena Staaf VIP
Vacker och tät kärleksdikt!
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling