Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas


Andas liv
I mina slappa lemmar
andas lust
I mina tårdränkta ögonfransar
Andas tröst
I mitt sårade hjärta




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-07-15 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP