Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om inte dråger hade funnits

tänk om inte dråger hadde funnits vad många liv 

det hadde räddat då och inga brott eller skälvmord .

 

men då hadde många gått arbetslösa som personal 

på behandlings hem sjukhus fängelser psyken och 

 

diverse personal på sociala och kommunen polis 

vad skulle dom göra då det är bara en liten bit ut 

 

av yrkesgrupper som är beroende ut av beroende 

missbrukare som försörger sej på brott och andra 

 

kriminela aktiviteter allt går runt i samhället vi är 

beroende ut av varandra vi får hjulet att snurra så

 

att allt går runt på något sjukt sätt men det börjar 

bli en tid då banditerna tar över samhället och dess 

 

områden där inte änns polisen åker in snart för att 

det är inte dom längre som styr det börjar att bli hårt 

 

mot hårt det blir rubriker om polisen för våldsamma 

eller tvärt om respeckten har försvunit för varandra 

 

och vapen flödar in från arbetslösa militärer i vissa

länder för dom behöver ochså pengar för att föda

 

sinna familjer och dråger flödar in på vissa sätt 

övergränsen och barn beställer syntetiska faliga dråger 

 

på nätet vart är vi på väg någon stanns det här är inte

arvet äfter dom äldre det är en ny kulltur som skjuter 

 

fram i samhället vi har snart ett inbördes krig i sverge 

för det är redan krig på våra gator det är våra barn som

 

skjuter på varandra utan konsekvens tänkande eller tanke 

på eftergifterna det är en tråkig utveckling och vissa länder 

 

skickar hit stora partier för att knäcka oss ekonomiskt och 

vissa länder driver folk på flyckt och en del har gjort det till

 

en affärs ide och för att kuna vålta sitt egna land på rikedomar 

vart är vi på väg vart ska det sluta hur ska det sluta ???????

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-11 20:14



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Droger och alkohol har i alla tider, i alla kulturer funnits, om än inte öppet så i det fördolda.
2020-10-12

  Kaptenlöjtnant
Om inte droger och tobak fanns skulle statskassan
bli så stor att hela landet skulle kunna sjukpensioneras
2020-10-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja var ska det sluta?
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten