Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strimmorna

Natten är en silvergruva
sjok av svarta, blanka ådror
dagar ristade i fält av imma
rinner som en våldsam köld
längs sträckta armar, händer,
fingertoppar – en tenngrå skörd
tills hela mörkret droppar
av vilsna sånger; ekon betar
som hundra nyskodda vindföl
ur din vittrande hand




Fri vers av Grävling
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-12 00:07



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Såå fin !
2020-10-16

  Bjarne Nordbö
Djävla autocorr. Värja mig emot ska det vara.
2020-10-12

  Bjarne Nordbö
Just nu är du den jag läser långsamt. Det händer något ord för ord som jag inte kan börja mig emot. Du är en stjärna här. En av få som finns kvar. Tack.
2020-10-12

  Lottie Ålhed VIP
En bild målas sakta fram i denna sorgset vackra dikt. Applåd!
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling