Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken krossar allt hat inom mej

kärleken krossade allt hat inom mej 

för att jag valde det goda framför det 

 

onda det var en lång kamp inom mej 

mentalt det gjorde ont i minna känslor 

 

och bröst jag drevs av vrede och hat 

och minna tankar plågade mej med

 

sådant som jag inte ville se eller känna

och minnet spelade upp sekvens efter 

 

sekvens av glädjen som inte finns kvar 

ut av allt som jag älskar och inte kommer 

 

till baks till mej ut allt jag saknar som gör

ont djuppt inom mej så tårar faller på

 

kinden jag hadde många vägar att välga

på men jag valde rätt och kärleken inom

 

mej vann som ljuset i mitt då mörka 

sinne och minna känslor bär frid och 

 

harmoni det goda segrade igen  i mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-12 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten