Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen värme!

Vinden har mojnat

det blir kallare

sover det jag kan

fönstret på glänt

Fader vår är den

viktigaste bönen

men glömmer,

min skada gör

 sig påmind,

trött men

kan inte,

Trotsar allt

å glömmer

förtröstan!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-13 02:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2020-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland orkar hoppet inte bära oss. Men andra tider brukar komma. Din tro är din styrka!
2020-10-14

  Marita Ohlquist VIP
När livet känns tungt och besvärligt är det lätt att misströsta, befriande när det känns bättre och förtröstan återkommer.
2020-10-14

    Lena Staaf VIP
Man ber vad man kan, något annat kan väl aldrig begäras.
2020-10-13

  Sparvögat VIP
Ibland känns livet svårt att bära det är inte alltid lätt att se ljuset i tunneln...
Man kan känn tvivel ibland men ändå tro!
2020-10-13

  Kajan VIP
Ett ögonblick är blott ett ögonblick; om vi bär hoppet bär hoppet oss.
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy