Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Vad vore livet utan vatten
För alla behöver vi det
Gott när man är törstig eller vill bada och tvätta sig ren
Ty så även för hunden och katten
Katten som bockar och bugar när den tar av sig hatten
innan den smyger sig ut om natten för att fånga
en råtta eller två
Och det medan ebb och flod med månens hjälp får
vattnet att sjunka eller stiga upp en nivå
Så vattnet är till för oss alla och inte till för bara några
få då det är livsavgörande för att ha en chans
att in i framtiden kunna gå
För utan vårat vatten är det hej då!

Vatten!

Ken Cassel
13/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 67 gånger
Publicerad 2020-10-13 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel