Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan solen bränner suger sjön

Allihopa gick vi ner till sjön för att dansa och sjunga
och bada
För tillsammans kunde vi nog få upp ett skönt litet
gung där var och en av oss kunde känna sig
antingen som en drottning eller kung Lambada
För än så lyste solen vackert varm eftersom dagen
fortfarande var ung
Och det spelade ingen roll om man var på tjocken och
hade en bulle i sin ugn
För alla var välkomna att få följa med
Så det var bara att hänga med och skratta och vara glad
och sjung för glatta livet
Bara vara tillsammans med oss vänner som tycker om
att chilla lite och ta det lite lugnt
Vilket är lätt att man tar för givet
För tillsammans kunde vi sjunga så att hela världen
började gunga
Svaja då någon tände på en braja
Men vad gjorde det
Ingenting
För nere vid stranden och sanden var alla barnen och
höll på och laja
Med varann höll på och blaja
Lekte för fullt
Så då störde vi inte någon utomstående till följd..

Medan solen bränner suger sjön!

Ken Cassel
13/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-10-13 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel