Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade aldrig haft en kvinna som henne förut

Vet inte vart hon kom ifrån
Men när hon kom stal hon hela min show
Hon är inte världens vackraste och inte heller
världens fulaste
Men hon är världens roligaste
Wow
Åh, vilken kvinna sen
Vlken underbar ros
Vilken god vän
För hon får mig alltid att vilja fly med henne ut
till kosmos med den här kärleken
Långt ut till ingenstans där vi får vara tillsammans
under samma sol
För hon är ju bara så himla cool
Inte någon fool
Så varje gång som hon kommer på ett litet besök
kommer jag genast på känn
Blir till hennes lilla tool
Men helt okej för mig...

Jag hade aldrig haft en kvinna som henne förut!

Ken Cassel
13/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-10-13 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel