Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silentium


Det är aldrig helt tyst

alltid något som hackar

surrar, idisslar, stör


men vinden som smeker

solstrålen som värmer

fåglarna som kvittrar


det är sjungande tystnad

som mjukt talar till mitt hjärta

ömt vaggar min själ


får mig att slappna av









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-13 14:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fint om en stor tröst.
2020-10-20

  alicja lappalainen VIP
"det är sjungande tystnad" Vacker
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP