Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdestruktiva handlingar

Hon tar fram brosans boxarhandskar och börjar
att slå på sig själv
Först en uppercut och sen en riktig smäll
Hon säger till sig själv
Alla negativa vibrationer och tankar som jag har just nu
ska jag slå ur denna hopplösa kropp
Är så trött på att behöva må så här dåligt
Så det här är mitt sista hopp om att vakna upp oavsett
hur tufft det än må vara
Pang smock pang boom
Aj!!!
Skit också
Det där gjorde faktiskt riktigt ont
Men vill man bli fin i själen så få man väl lida lite pin
antar jag
Pang smock pang boom..

Självdestruktiva handlingar!

Ken Cassel
13/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-10-13 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel