Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att åter få börja bli älskad igen efter en lång tid ut av hjärtas ensamhet om att få det att slå igen för kärleken


i dag bröts tystnaden i från mitt hjärtas rum

jag har pressis avslutat ett förhållande på nio års

förlovning  men vi var bara som två bästa vänner 

 

i några år ingen närhet intimnt bara kyssar och 

kramar men jag blev lämnad för ett några veckor 

 

sedan men som bästa vänner fortfarande hon sa 

att hon alltid skulle finnas där för mej och det gör 

 

hon , hon är mycket lojal och prinsipfasst för bra för 

att vara sann men jag förlorade hennen tyvärr men 

 

omständigheterna var för det bästas skulld för båda 

och hennes familj jag har tröttnat och lagt kärleken 

 

på hyllan men i dag så hörde en skönhet ut av sej och 

säger att hon vill komma mej närmare och ha en 

 

relation jag trodde hon skämnta  när hon sa att hon 

tycker jag är vacker och att hon tycker jag är fin och att 

 

hon har fått en annan syn på mej när hon läste min

poesi jag tror inte på henne att hon vill ha mej för hon 

 

är så vacker rolig intelegent och har ett så härligt skratt 

från hjärtat jag har varit ensam nu ett tag menjag är redo 

 

för nästa äventyr som jag aldrig trodde skulle komma igen 

till mitt liv och så kom det helt oanonserat till mitt liv från 

 

ingenstanns som ett svar i från minna önskningar och böner 

för jag har känt henne i från sinna ungdom det är en dröm 

 

för bra för att vara sann för jag lever i den nu om ni bara kunde

se henne i natt i minna drömmar så ska jag söka henne igen 

 

och få se om hon är lika vacker som i verkligheten för hon är 

min drömm hon är min verklighet hon är min framtid hon är 

 

allt för mej hon har åter öppnat mitt hjärta utan att röra mej 

hon har öppnat minna ögon utan att stå framför mej hon lungnar 

 

mej på avstånd och jag älskar henes eldiga temprament samtidigt 

som det skrämmer mej lite men det ofrånkomliga är att jag älskar 

 

henne redan jag undrar om hon vet eller förstår det för hon har

redan mitt hjärta i sin hand honn har väckt minna känslor hon 

 

har väckt minna lustar att leva igen hon betyder mer för mej

en vad hon förstår och tror för hon är allt för mej nu mer en 

 

någonsin i min inlåsning 

 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-13 21:32



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Och livet hejdade sig en sekund, log och sade; Varsågod.

2020-10-14

  Coldasice VIP
Va fint för dig att finna kärleken igen !
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten