Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad liten historia från arkivet


Det måste bara vara något fel på mig

eftersom jag älskar att skriva av mig allt det som jag
känner innan för mitt bröst
Jag tänker
Det här kan väl ändå inte vara normalt
Så jag inser
Det kan väl inte vara någonting annat än att jag söker
min egen tröst då jag speglar mig själv
i mina egna ord
De som talar om vem jag är
Jasså, det är sådär jag är, tydligen
Vad kul
Hade jag inte en aning om
Äntligen så vet jag vem jag är
Jag är denna där
En skön karaktär som älskar att skriva av sig allt
möjligt på gott och ont
Ja, vad det nu än ger?

Det måste bara vara något fel på mig?!

Ken Cassel
14/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-10-14 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel