Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Air Force One

Mitt under klimatkrisen
Mitt under den stora pandemin
tar presidenten sitt gigantiska flygplan
till Orlando i Florida
för att berätta för tätt sammanpackade åhörare
”Vi leder överallt”

Lögnen är Bedrägeriets barn
Hybris är granne med Döden




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-14 07:11



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
du skriver som jag också tänker.
2020-10-29

  Solstrale VIP
Höjden av idioti! Upphöjt i 22... Bra skrivet! Sanningen botar all dumhet till sist! Man hoppas!
2020-10-15

    Lena Staaf VIP
En text fylld av förtvivlad vanmakt inför dumheten.
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP