Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är förälskad igen av någon som jag aldrig trodde

när man är som ensamasrt och ledsen 

en längre tid och alla man känner är 

 

som bortblåsta eller upptagna med sitt 

och det kommer någon som är snäll och 

 

trevlig så blir man som kär och får känslor

för den personen fasst så är inte fallet för 

 

den personen som bara har en trevlig sätt 

och personligehet men när någon ringer 

 

på telefonen och säger att hon vill ha mej 

även fasst jag sitter inlåst så är det stort för 

 

mej det är som en kaskad ut av känslor som 

slungas runt i mitt bröst som ett tivoli på spid 

 

det är så man får hålla i sej i sej skälv och bara

åka med av farten inom en och mentalt när 

 

ljuset åter tränger in i mörkret och värmer upp

mej och allt som jag tvivlade på blir så skälv klart 

 

och allt som jag hatade älskar jag nu och har

förståelse för och allt som jag vägrade tillåter 

 

jag nu och allt som jag förträngde har jag nu släppt 

ut igen till min nya värld som du öppnade till mej 

 

med din kärlek som du fyllde mitt hjärta med när 

du öppnade minna ögon så jag ser hur vacker du är 

 

på alla sätt som jag kan tänka mej och har behov ut

av för du är inte någon du är allt för mej presiss allt 

 

som jag känner behöver och älskar du är presiss allt 

jag hoppas att du förstår det och att det inte är någon 

 

lek du har med mej för det är min rädsla och är det här 

en vacker drömm väck mej då nu eller aldrig igen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-14 11:17



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En viss osäkerhet kan läsas mellan raderna här...kanske man måste skilja på kärlek och förälskelse?
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten