Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ord

Ditt ljus lyser på mig
Jag går i min egen skugga

Upplys mig inte
Dina ord bränner

Mitt ord står
Dit du inte når




Fri vers av Blodros
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-07-15 22:55



Bookmark and Share


  Marit Ala
stilla tårar trillar
2007-05-01

    ej medlem längre
Denna gillade jag.
Kort men precis.
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros