Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notis

 

kan visa dig

årsringar

av sorg

som om det

skulle hjälpa

det savar från stamm

ett livsviktigt läckage

allting samlas

i något

tänk

om

det

är

du

om det är jag

det pågår liv

härute någonstans

är nästan

säker på det

människor

som rör sig

nuddar vid varandra

i en evighet

av närhet

som finns

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-15 07:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just så, är vi hopplöst onårbara och underbart greppbara, vi människor.
2020-10-16

  Solstrale VIP
Sinnligt varmt spunnet med orden! :)
2020-10-16

  Eva Langrath VIP
Vacker text som låter mig ana ett sammanhållande vi någonstans.
2020-10-15

  AiA Maria den fria
Ödmjuk inför

” I en evighet
av närhet
som finns”


Tack!




2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö