Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt för gullig och söt

För alltid säger du så snälla saker till mig vilket alltid
får mig att känna mig uppskattad och berörd
Ja, som om du tycker om mig lite granna
Jättekul tycker jag i alla fall att det är då jag tycker
om dig med

Ja, du är så gullig så
Så himla söt
Jo, du är godare än den sötaste gröt
Så kanske det en vacker eller regning dag kan bli vi två
som sitter där tillsammans i vårt gemensamma kök
med en varsin tallrik gröt
Älskling!
Ta nu inte allt för mycket socker på tallriken din
för tänk på tänderna och figuren din
hihihi...

Du är allt för gullig och söt!

Ken Cassel
15/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-15 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel