Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte kramar om mig allt för hårt

och ger mig lite utrymme emellanåt och inte ringer mig
hela tiden då du undrar vad jag gör just då, med hela
halsen din full med gråt, så misstänksam
Ja, då kanske det kan bli vi två
Så det krav som jag nu har sagt till dig kan väl ändå inte
vara så svårt att förstå
För kan du inte ge mig den lilla friheten emellanåt så
är det nog bäst att vi säger till varann, redan nu, hej då!
För då kommer det aldrig att gå, då det aldrig kommer
att bli vi två…

Om du inte kramar om mig allt för hårt!

Ken Cassel
15/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-15 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel