Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, jag följer gärna med dig

nu när du frågar mig sådär snällt
Jo, det är klart att jag följer med
Men först vill jag veta vart vi ska gå

Lisa säger då, med ett leende på sina läppar
Det får bli en överraskning
Så häng på

Jag svarar henne
Överraskningar tycker jag ju inte om

Lisa svarar fortfarande med tindrande ögon
Men kom igen nu då, Ken
För vi ska ta oss ut mot Djurgården och möta på en
och annan skön karaktär där
Jo, jag lovar och svär att du kommer att bli lite kär
För titta där
Där är en söt liten apa och där är en söt liten säl
Men kom nu så går vi och tittar lite på de så söta
kattungarna också
För det kan väl ändå aldrig vara fel, nu när vi ändå
är här ute på Skansen...

Jo, jag följer gärna med dig!

Ken Cassel
15/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-15 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel