Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat verk ifrån arkivet


Spindelkvinnan var ute på väggen en dag

och vandrade i hopp om att hitta det perfekta hörnet
att lägga ut sitt nät på
Ett ställe där hon hoppades på att få fånga in en
riktigt fet fluga eller två
Och när hon sen hittade det stället, så gjorde hon det
till det mest osynliga stället av de alla då hon spann
det starkaste och tunnaste nät hon bara kunde göra
Och att efter att hon hade dansat fram vägg till vägg
spinnandes på en massa tunna trådar
säger hon till sig själv
Det här får väl duga
Därefter så sätter hon sig bara lugnt och sansat hängandes
i en tunn liten tråd och bara börjar vänta på
att larmet ska gå
Bzzzzz!
Och där kom det visst en fet liten fluga och hälsade på
Yippie!
Yummie, tänker hon högt för sig själv...

Spindelkvinnan var ute på väggen en dag!

Ken Cassel
15/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-15 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel