Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syn

 

såg dig

 

på ytan

armar utsträckta

som kors

låg du där

 

såg dig

 

varje vågrörelse

ett andetag

himmel över dig

under dig 

djupet    mörkret

 

såg dig

 




Prosa av Bjarne Nordbö
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-15 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mystik och klarhet när blicken når det svårnårbara och/eller blickar djupt in. Vilken nåd att få se och bli sedd.
2020-10-16

  Briza media
Så vackert! Tack!
Du har fångat ett innerligt ögonblick.
2020-10-16

  Solstrale VIP
Uppväcks av din poesis enkelhet! Renässans, blir tanken...
2020-10-16

  Eva Langrath VIP
Fin ton i orden
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö