Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som tindrar och glittrar så klart

och underbart bländar en lika mycket som solen
För en ängel så vacker och klar sitter just där med sådana
ögon mitt framför mig
Jo, hon sitter där i ett hörn och myser i den kort korta
kjolen samtidigt som hon spelar på fiolen
Och jag märker genast att hon kan hålla både takten och
tonen utan att spela falskt
Men det är ju kanon ju
Precis en sådan där kvinna som jag behöver nu när
mitt hjärta blöder
Så jag pyser genast fram till henne och lägger ner en
vacker blomma framför hennes fötter
Violen
Bedyrar där min kärlek till henne
Säger till henne att från och med nu så är mitt hjärta
stolen ( stulen ) då hon från och med nu
är mitt allt
För nu är mitt hjärta inte längre det minsta kallt..

Ögon som tindrar och glittrar så klart!

Ken Cassel
15/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-15 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel