Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta och ge, ge och ta!

Det är grunden för att ett förhållande ska kunna
bli riktigt bra
För den som aldrig delar med sig gör ju inte den
endaste människa glad
Så den som aldrig bjuder på sig själv vill i alla fall
inte jag umgås med någon dag
Nä, för då får det hellre vara då jag hellre umgås
med mig själv...

Ta och ge, ge och ta!

Ken Cassel
15/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-15 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel