Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, du har så rätt

Jag har varit en dåre för din kärlek
Gjort de mest konstigaste sakerna i hopp om att du ska
älska mig i tid och otid
För så länge du gör det kan jag ju i mitt hjärta och inre
känna en viss frid
Vill ju inte förlora dig för allt smör i småland då du är
mitt allt
Den som alltid värmer upp mitt hjärta när det känns kallt
Så du har så rätt
Jag har varit en dåre för din kärlek och tänker så fortsätta
vara då jag är helt galen i dig
Vill ju för alltid att du ska vara min tjej
Min tjej och ingen annans
Och det kan väl ändå inte vara så svårt att förstå att jag
älskar dig och vill att det ska vara vi två
För aldrig får du säga till mig, hej då
För då skulle jag ju bli så ledsen såååååå...

Jo, du har så rätt!

Ken Cassel
15/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-15 13:31



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
ja sån är kärleken,den går upp och ner
2020-10-17

  siv birgitta.a. VIP
ja känner igen det där upp plåna sig .'
själv bli en annan man blir bara ledsen .
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel